Jätepuristin

Jätepuristin laadukkaasti. BalerManin valikoimista löytyvä jätepuristin soveltuu käytettäviksi useissa eri kohteissa, esimerkiksi kauppaliikkeissä, teollisuudessa, sairaaloissa sekä kiinteistöyhtiöissä jne…

Jätepuristimia käytetään eri jätejakeille. Jätepuristimien avulla voidaan puristaa mm pahvia, muovia, sekajätettä sekä biojätettä. Näin ollen jätepuristin tuo huomattavia kustannussäästöjä jätteiden kuljetuskustannuksissa. Yleisesti ottaen voidaan sanoa että jätepuristin on erittäin tehokas keräys- ja kuljetusväline. Jätepuristimien avulla jätteiden käsittely on siistiä, helppoa ja kustannustehokasta.

Jätepuristimia on sekä kombimalleja että irrotettavia malleja – kombimallin puristimissa puristinyksikkö on kiinteästi jätekontissa kiinni kun taas irrotettavissa malleissa kontti on erillinen ja puristinosa on kiinteästi asennettu paikalleen, jolloin jätekontin tilavuus voidaan maksimoida.

Jätepuristimien avulla myös hygieniataso paranee oleellisesti.

Katso jätepuristimet Kapasity.fi sivustolta –>

Bergmann jätepuristimet

BalerMan tuo maahan Bergmann jätepuristimia joka on Euroopan suurimpia valmistajia, edelleen tuomme Saksasta Presto ruuvipuristimia, joilla esimerkiksi pahvilla saavutetaan maksimaaliset hyötykuormat.

Bergmann on valmistanut erilaisia jätepuristimia yli 40 vuotta kuten myös Presto.

Bergmann jätepuristimet ovat suorasylinteripuristimia, jolloin hyötykuormat saadaan maksimoitua. Lisäksi Bergmann on patentoinut heilurimäntätekniikan, jolloin puristimet ovat nestetiiviitä mm. biojätteellä.

Tämän lisäksi valmistamme BalerMan merkkisiä jätepuristimia alihankintana Suomessa.

Ota yhteyttä ja tilaa tarpeitasi vastaava jätepuristin BalerManilta.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti (Balerman Oy:lle)