Balerman-jätepuristimet

Tuotevalikoimastamme löytyvät kotimaassa valmistetut korkealuokkaiset kombi- ja irrotettavat puristimet eri käyttötarkoituksiin. Puristin on tehokas keruujärjestelmä, jonka avulla säästetään huomattavia summia jätteidenkäsittelykustannuksissa. Balerman-puristimet soveltuvat käytettäväksi eri käyttökohteissa, kuten kauppaliikkeissä, teollisuudessa, hotelleissa, ravintoloissa, sairaaloissa sekä asuinkiinteistöissä. Tehokas ja tarkoituksenmukainen jätehuolto voidaan rakentaa helposti Balerman-puristimien avulla. Eri jätetyypeille ja määrille löytyy juuri oikea laite. Puristimet voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaan, niin koon kuin varustetasonkin suhteen. Laitteisiin on saatavissa runsaasti erilaisia lisävarusteita.

Kombipuristimissa puristinyksikkö ja säiliö ovat samaa kokonaisuutta, jolloin ympäristö pysyy siistinä. Tilantarve on huomattavasti pienempi kuin irrotettavissa puristimissa. Laitteet voidaan varustaa mm. integroiduilla astiankaatolaitteilla.

Irrotettavissa puristimissa säiliö ja puristinosa ovat erillisiä yksikköjä, jolloin kontin koko voidaan maksimoida ja näin ollen kuljetuskustannuksissa säästetään entisestään. Puristimien värit saatavissa RAL-värikartaston mukaisesti.

Biojätesäiliöt

Ovat muodoltaan pyöreitä, jolloin materiaalin tyhjentäminen sekä laitteen pesu ovat nopeaa ja vaivatonta. Kontit ovat lämpöeristettyjä, varustettu koukku- ja vaijerivetovarustuksella, jäähdytyskoneikolla, lattian lämmityksellä, sivussa kulkevalla astian kaatolaitteella sekä otsonointimahdollisuudella hajuhaittojen ehkäisemiseksi. Laitteen päällä on 2-3 kannellista täyttöluukkua riippuen kontin koosta, joka on 4 tai 6 m3.

Astiankaatolaitteet

Omalla hydraulikoneikolla eri- kokoisille jäteastioille eri käyttötarkoituksiin.

Vaihtolavat

Edulliset, hyvälaatuiset lavat eri kohteisiin ja käyttötarkoituksiin. Värit RAL-värikartaston mukaisesti.

BalerMan

balerman-laituritaytto balerman-karkkainenLisää valokuvia