Sorbix-imeytysaineet

Chem-Sorb

On ensimmäinen imeytysaine, joka on saanut sertifikaatin monikäyttöimeytysaineeksi saksalaisessa materiaalintutkimuslaitoksessa (Materialprüfungsamt Dortmund / Germany). Aine on hienorakeista luonnon mineraalia, joka soveltuu käytettäväksi lähes kaikenlaisilla pinnoilla. Chem-Sorb soveltuu käytettäväksi mm. liikennöidyillä alueilla, koska se ei tartu ajoneuvojen renkaisiin ja/tai kenkien pohjiin.

Aine soveltuu:

  • hapoille
  • emäksisille nesteille
  • palovaarallisille nesteille
  • öljyille
  • hapettaville aineille
  • vesipitoisille nesteille
  • maaleille, lakoille, väriaineille

Yhdessä kilossa ainetta on noin 17 milj, raetta, jonka ansiosta imupinta on moninkertainen tavallisiin imeytysaineisiin verrattuna. Näin ollen Chem-Sorbin imukyky on aivan omaa luokkaansa ja on taloudellista käyttää. Mikäli imeytettävä neste on sama, voidaan Chem-Sorbia käyttää useamman kerran, kunnes se on täysin kyllästynyt.

Säkkikoko on 10 kg ja lavakoko 56 säkkiä.

Super-Clean

Hienorakeinen, hellävarainen ja nopeavaikutteinen imeytysaine arkojen pintojen käsittelyyn.

Pulverimaisen rakenteensa ansiosta soveltuu käytettäväksi sileillä pinnoilla, joissa karkeampirakeisen aineen käyttö voisi aiheuttaa naarmuuntumista. Poistaa öljy- ja voiteluainevuotojen aiheuttamat tahrat, tehoaa myöskin väriaineisiin ja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi tankkien puhdistamiseen. Säkkikoko on 20 kg ja lavakoko 55 säkkiä.

Standard

Luonnonpuhdas, korkealaatuinen imeytysaine, joka sitoo nopeasti ja luotettavasti eri viskositeetin omaavia öljyjä, rasvoja, voiteluaineita ja monenlaisia muita nesteitä. Aine pysyy kovana ja liukumattomana täysin kyllästettynäkin. Säkkikoko on 20 kg ja lavakoko 55 säkkiä.

Sorbix-imeytysmatot ja –puomit

Matot ja puomit ovat valmistetut polypropeenikuidusta. Niillä saadaan imeytettyä öljyt, rasvat ja muut nesteet nopeasti ja luotettavasti. Ne imevät omaan painoonsa nähden jopa 25-kertaisen määrän nestettä. Sorbix imeytysliinoja on saatavissa eri muodoissa, arkkeina ja rullina. Sorbix-puomeja voidaan käyttää öljylauttojen leviämisen ehkäisyyn ja imeytykseen vesialueilla. Varustetut koukuilla, joiden avulla puomit voidaan yhdistää toisiinsa.

Sorbix S-sarja

Ovat vettä hylkiviä ja samalla öljyä puoleensa vetäviä. Ne soveltuvat veden pinnalla kelluvien öljyjen ja kemikaalien imeytykseen.

Sorbix U-sarja

Imevät paitsi öljyjä, rasvoja ja voiteluaineita myös kaikenlaisia vettä sisältäviä nesteitä.

Sorbix-Clean puhdistusaine

On tehokas, biologisesti hajoava nestemäinen puhdistusaine rasvan ja lian poistoon, joka täyttää nykyiset ympäristövaatimukset. Soveltuu käytettäväksi mm. rakennusten, koneiden, tankkien, laivojen sekä elintarvike- ja muiden teollisuustilojen puhdistukseen.

Sorbix